Elisabeth Haug

Elisabeth Haug, Vipps

Elisabeth Haug er Viseadministrerende direktør i Vipps.

Elisabeth Haug har det siste året ledet mCASH til en sterk nummer 2 posisjon i det norske mobilbetalings-markedet. I februar ble det kjent at 106 norske banker går sammen om å bygge én norsk aktør på mobilbetaling gjennom et enda sterkere Vipps. Som COO i denne satsningen, fortsetter Elisabeth en spennende reise i en sterk brukerdrevet kamp mot store nordiske og internasjonale aktører.

Elisabeth Haug kommer fra stillingen som kommersiell direktør i FINN og har vært en viktig person i satsingen på små- og mellomstore bedrifter i FINN. I sin lange fartstid hos Schibsted har hun blant annet ledet FINN-torget AS, arbeidet med salg- og forretningsutvikling i Aftenposten og hatt flere roller i Schibsted ASA.


Foredrag

Kundeopplevelse-stafett med Sparebank1, Nordea, VIPPS og Svea Finans.

4 x 8 minutter + 8 minutter uformell prat på scenen.

Hvilke trusler anser Sparebank1, Nordea, VIPPS og Svea Finans som de største i et 5 års perspektiv? Hvilke løsninger har de lansert som de er spesielt stolte av? Og hvilke tjenester vil de helst glemme? Jobber de med spennende digitale løsninger om dagen, og bør innovasjon være en egen enhet eller en del av "linja"? Alle aktørene har fått de samme spørsmålene. Vi er spente på svarene.