Kremena Tosheva

Kremena Tosheva, Oslotech

Kremena Tosheva fra Oslotech leder en av Norges største teknologiarrangementer – Cutting Edge-festivalen!

Kremena Tosheva er utdannet økonom og har tidligere vært pensjonsrådgiver i Storebrand. Hun har master i entreprenørskap og innovasjon fra NMBU. Kremena er lidenskapelig opptatt av teknologi og innovasjon og leder en av Norges største teknologi arrangementer – Cutting Edge festivalen.

Oslotech driver Forskningsparken på Blindern i Oslo. Oslotech står bak en rekke prosjekter og initiativer som har som formål å skape økt vekst i kunnskapsbasert næringsliv. Et eksempel er StartupLab – Norges ledende inkubator med 70 spennende oppstartselskaper og med sin tidligfasefond Founders Fund. Oslotech driver også praktiske kurs i entreprenørskap; og produserer en rekke egne events som Cutting Edge-festivalen. Oslotech er fødselshjelper og støttespiller for klynger og nettverk i kunnskapsbaserte bransjer, som Oslo Medtech og The Life Science Cluster, og deltar i samfunnsdebatten om verdiskaping og næringsliv.


Foredrag

SPENN-prisen introduksjon.

Kremena fra Oslotech skal introdusere SPENN-prisen! Vi er på jakt etter innovative tjenester som forbedrer kundeopplevelsen i bank, finans og forsikring. På SPENN-konferansen 2017 skal vi premiere nye bedrifter eller tjenester som briljerer på kundeopplevelse. Netlife Research, Laboremus og Oslotech deler derfor ut SPENN-prisen for å løfte frem og premiere nye aktører som gjør handling ut av ideer.

I bank-, finans- og forsikringssektorene er vi avhengig av innovasjon for å overleve! Vi vil ha aktører på scenen som er klare for å ta opp kampen mot internasjonale konkurrenter. Er det dere? Sjekk her: http://www.spennkonferansen.no/spenn-prisen

 

Oppsummering av dagen og kåring av vinneren

Noen siste formaninger til bank-, finans og forsikringsbransjen.