Kristine Vestad

Kristine Jeanette Vestad, Svea Finans

Kristine er Markedssjef i Svea Finans

Kristine ønsker seg en verden der "business as usual" blir mer unusual, og hvor kunnskap og guts trumfer pondus. Som markedssjef i det sterkt voksende finansieringsselskapet Svea Finans og med erfaring på tvers av markedsføring og forretningsstrategi, brukes tiden mest på kommersiell strategi og merkevarebygging i mulighetsrommet mellom gammelt og nytt.

Kristine er bevandret i Fin-tech, og har bakgrunn fra selskaper som London-baserte Currency Cloud og Bank2, samt fartstid utenlands med et norsk gründer-techselskap i Kuala Lumpur og Addis Abeba.

Kler hatter, og liker å variere: leder, markedsfører og strateg, tech-stack pådriver, samt talsperson for komboen rødvin og parmesan. Brenner for å plukke ned konseptuelle utfordringer til noe håndgripelig man kan ta tak i.


Foredrag

Kundeopplevelse-stafett med Sparebank1, Nordea, VIPPS og Svea Finans.

4 x 8 minutter + 8 minutter uformell prat på scenen.

Hvilke trusler anser Sparebank1, Nordea, VIPPS og Svea Finans som de største i et 5 års perspektiv? Hvilke løsninger har de lansert som de er spesielt stolte av? Og hvilke tjenester vil de helst glemme? Jobber de med spennende digitale løsninger om dagen, og bør innovasjon være en egen enhet eller en del av "linja"? Alle aktørene har fått de samme spørsmålene. Vi er spente på svarene.