Marte Kopperstad

Marte Kopperstad, Nordea

Marte Kopperstad er leder for strategi og segmentering i personmarkedet i Nordea Norge.

Marte startet sin karriere i Citibank før hun i 2008 kom til Nordea. I Nordea har hun innehatt mange ulike roller både lokalt og Nordisk. De siste 3 årene har hun vært regionssjef i Nordea Stor Oslo.

Kundene ligger Martes hjerte nært og hennes lidenskap er å skape gode kundeopplevelser. Hun har stor tro på at nøkkelen til suksess i fremtiden er å finne den riktige balansen mellom den digitale bankhverdagen og menneskelig varme og god rådgivning i de absolutt viktigste øyeblikkene i kundens liv.

Marte har ved flere anledninger blitt trukket frem som et ledertalent, først i Kapitals artikkelserie om Unge talenter i Business og i 2012 kom hun på E24 sin liste over Norges 100 fremste ledertalenter.


Foredrag

Kundeopplevelse-stafett med Sparebank1, Nordea, VIPPS og Svea Finans.

4 x 8 minutter + 8 minutter uformell prat på scenen.

Hvilke trusler anser Sparebank1, Nordea, VIPPS og Svea Finans som de største i et 5 års perspektiv? Hvilke løsninger har de lansert som de er spesielt stolte av? Og hvilke tjenester vil de helst glemme? Jobber de med spennende digitale løsninger om dagen, og bør innovasjon være en egen enhet eller en del av "linja"? Alle aktørene har fått de samme spørsmålene. Vi er spente på svarene.